Taarten

Hieronder vind u onze prijzen. Maar mocht u een ander formaat taart willen of hele specifieke wensen hebben, neem gerust contact met ons op. Elke opdracht is voor ons een uitdaging!

8 persoons      € 27.50
12 persoons    € 35.00
16 persoons    € 42.50
24 personen    € 52.50

Onze taarten zijn zowel in het vierkant als in het rond te bestellen.

Vulling
Onze taarten worden standaard gevuld met botercrème en jam. Maar natuurlijk zij er ook een heleboel ander smaken te bedenken. Denk daarbij aan een vulling van witte chocolade met verse aardbeien, slagroom met vruchtjes, toblerone mouse, bokkepootjes crème, bastogne  crème.

Voor een andere vulling dan standaard rekenen we een meerprijs van € 5.00.

Stapeltaarten
Wilt u graag een taart met meer lagen. Natuurlijk is dit ook mogelijk. Vraag naar onze stapeltaarten. U heeft bijvoorbeeld al een stapeltaart voor 24 personen vanaf €70.00.

Bruidstaarten
Wat is een bruiloft zonder taart? Wij zullen er alles aan doen dat uw taart een pronkstuk te laten zijn op uw mooiste dag! Prijzen van bruidstaarten zijn op aanvraag.

1 reactie op “Taarten

  1. Voor een ‘bruidstaart’ voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders kwam ik via het internet bij ‘taarten op texel’ terecht. Goede, klantgerichte, vriendelijke service; er werd goed meegedacht voor het maken van een mooi ontwerp, met een goed en smakelijk eindresultaat. Dank!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>