Over ons

Wij zijn Daisy Huizinga en Nicolle Kager. Vriendinnen geworden mede door onze mannen. Die zijn jeugdvrienden en voetbalmaatjes. Dus we zagen elkaar al regelmatig op feestjes en natuurlijk op het voetbalveld.

Daisy heeft 4 jongens, Kian, Finn, Owen en Dean. Is gastouder van een heleboel leuke en lieve kindjes.  Maar was nog op zoek naar een leuke hobby. Dus daar kwam vriendin Nicolle, moeder van Youri, met een leuk idee. Is dit niet wat voor ons Dais?

Het begon met het volgen van een workshop in Amsterdam. Leuk en gezellig, samen als vriendinnen een dagje weg. De basis technieken leren om zelf een taart te kunnen vullen en decoreren. Leuk voor onze zoontjes die dan binnenkort jarig waren, een eigen gemaakte taart! Hoe leuk kan dat voor je kind zijn?

Zo begon Taarten op Texel!

Iedereen in onze omgeving was zo enthousiast over wat we gemaakt hadden, dat er al snel meer opdrachten kwamen. En zo kwam van het een het ander. Van hobby naar bedrijf.

3 reacties op “Over ons

  1. Net een taart gekregen als felicitatie voor de geboorte van onze dochter Rixt. Niet alleen ziet de taart er prachtig uit, hij smaakt ook nog eens heerlijk!

  2. Hey Nicolle, superleuke site !! Natuurlijk alle taarten bewonderd !! Gaat helemaal goed komen met jullie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>